Simona Halep s-a calificat în turul 3 de la Beijing

Data actualizării: Data publicării:
The Internazionali BNL d'Italia 2017 - Day Six
Foto: Guliver / GettyImages

Simona Halep (25 de ani, locul 2 WTA) s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, după abandonul Magdalenei Rybarikova (Slovacia, 28 de ani, locul 28 WTA) din cauza unor probleme de sănătate. 

Rogers Cup presented by National Bank - Day 5
Foto: Gulliver/GettyImages

Actualizare 10:55. Magdalena Rybarikova a abondant partida din caauza unui virus, când Simona Halep conducea cu 6-1, 2-1. În turul 3, Simona Halep va juca cu Maria Șarapova. Rusoaica a învins-o dimineață pe compatrioata Ekaterina Makarova în trei seturi, 6-4, 4-6, 6-1.

Halep nu a învins-o niciodată pe Şarapova, în şapte partide jucate până acum. Ultima oară, ele s-au întâlnit la finalul lunii august, în turul I al US Open, când rusoaica a câştigat cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3.

Actualizare 10:50. Rybarikova are nevoie de îngrijiri medicale în afara terenului, după ce a solicitat medicul.

Halep - Rybarikova, 6-1, 2-1. Break reușit de Halep, primul din al doilea set. Urmează ca sportiva din România să servească pentru a se distanța.

Halep - Rybarikova, 6-1, 1-1. Halep egalează printr-un punct câștigat cu efort în apărare și cu puțin noroc.

Halep - Rybarikova, 6-1, 0-1. Simona a avut trei mingi de break, dar a fost egalată și Rybarikova a reușit să-și adjudece primul game.

Actualizare 10:38. A început setul al doilea al partidei.

Halep - Rybarikova, 6-1. Halep câștigă primul set, unul pe care l-a dominat clar.

Halep - Rybarikova, 5-1. Rybarikova reușește să facă breakul, din a treia încercare. A fost cel mai lung punct al partidei. Simona servește pentru închiderea setului.

Halep - Rybarikova, 5-0. Început excelent de partidă al Simonei! Rămâne de văzut dacă Rybarikova va reușit breakul de această dată.

Halep - Rybarikova, 2-0. Românca nu a lăsat-o pe sportiva din Slovacia să facă primul break.

Actualizare 9:55. A început partida Simona Halep - Magdalena Rybarikova, de la Beijing. Românca are primul serviciu. 

Urmăriți meciul Halep - Rybarikova online, în direct și gratuit, aici (pentru abonații RCS & RDS)


Meciul dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova a fost amânat pentru astăzi, din cauza ploii care a dat peste cap programul zilei turneului de la Beijing.

După victoria din primul tur, 6-3, 3-6, 6-2 în fața lui Alison Riske, Simona Halep întâlnește o jucătoare împotriva căreia a mai jucat de patru ori până acum.â

„Schimbă tot timpul ritmul, tot timpul are alte lovituri, nu-ți dă o constanță în joc. Va fi greu, dar sunt pregătită și sper doar să lupt”, spunea sportiva din România, la capătul primului meci câștigat în sezonul asiatic.

Situația este egală la meciurile directe dintre Halep și Rybarikova: fiecare dintre cele două jucătoare a câștigat de două ori.

Toate întâlnirile lor s-au disputat pe suprafață hard, așa cum este cazul și de această dată. Ultima oară s-au duelat chiar în acest an, pe 9 august, când românca a câștigat cu 6-3, 6-4 în turul al doilea de la Rogers Cup, turneu la care Simona Halep s-a oprit în semifinale.

Prin prezența în acest tur secund la Beijing, cele două jucătoare şi-au asigurat un cec de 34.744 dolari şi 65 de puncte WTA.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri