Sorana Cîrstea, eliminată de la Roland Garros

Data actualizării: Data publicării:
Mutua Madrid Open - Day Six
Foto: Guliver/GettyImages

După o victorie convingătoare în primul tur de la Roland Garros, în fața lui Shuai Peng, Sorana Cîrstea a fost eliminată de Carla Suarez Navarro, în runda secundă a celui de-al doilea turneu de Grand Slam din 2017, scrie digisport.ro.

Mutua Madrid Open - Day Six
Foto: Guliver/GettyImages

LIVE TEXT AICI

UPDATE - Sorina Cîrstea a fost eliminată de la Roland Garros, cu scorul de 5-7, 4-6.

UPDATE - Carla Suarez Navarro își adjudecă primul set, după 67 de minute de jos.

19:16 - A început meciul Sorana Cîrstea - Carla Suarez Navarro.


Meciul dintre româncă și a 21-a favorită va avea loc pe terenul al treilea, în jurul orei 17:00, după încheierea partidelor David Ferrer - Feliciano Lopez și Kevin Anderson - Nick Kyrgios.

Deși iberica este mai bine plasată în ierarhia WTA, Cîrstea conduce clar în ceea ce privește duelurile directe - 4-1. Trebuie spus însă că primele trei dueluri au avut loc în turnee ITF, disputate în 2006 și 2007, iar singurul meci pe zgură (cel de la Marbella, din 2009, din circuitul WTA) a fost câștigat de către Suarez Navarro.

Cîrstea și-a adjudecat însă singurul meci direct din 2017, cel care a avut loc la primul turneu de Grand Slam al anului. În turul secund de la Australian Open, Sorana s-a impus cu 7-6(1) 6-3 în fața Carlei Suarez Navarro.

Dacă românca a trecut de Shuai Peng, cu 6-3 6-1, marți, în primul tur, jucătoarea din Spania a învins-o pe grecoaica Maria Sakkari, în aceeași zi, cu 6-4 6-2.

Cîrstea pare a fi într-o formă puțin mai bună decât Suarez Navarro, pe zgură, aceasta înregistrând cu două victorii în plus față de viitoarea adversară (raport de victorii - înfrângeri de 9-4, față de 7-4). Mai mult decât atât, Sorana a jucat două sferturi de finală (Istanbul și Madrid) și o semifinală (Nurnberg), pe suprafața roșie, în 2017, în timp ce Suarez Navarro se poate „lăuda” doar cu „sferturile” de la Stuttgart și Strasbourg.


Transmisiuni la Digi Sport:

  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri