Mihalea Buzărnescu - Caroline Garcia, 3-6, 3-6, în semifinala Fed Cup 2019, după un meci dominat de Garcia

Data actualizării: Data publicării:
LIVE TEXT. Mihalea Buzărnescu - Caroline Garcia, în semifinala Fed Cup 2019
Foto: Guliver/GettyImages

Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei Fed Cup România - Franţa de la Rouen. După prima zi a întâlnirii, cele două echipe sunt la egalitate, scor 1-1.

LIVE TEXT. Mihalea Buzărnescu - Caroline Garcia, în semifinala Fed Cup 2019

Mihaela Buzărnescu: „Garcia este o jucătoare foarte agresivă. Va fi un meci interesant. Mă voi gândi la o tactică”. Foto: Guliver/Getty Images

Buzărnescu a evoluat slab în meciul cu Garcia, aşa cum a făcut-o şi în partidele jucate în Cehia, în sferturile Fed Cup. Fără precizie şi fără serviciu eficient, ea a opus o palidă rezistenţă în starul setului I, fiind condusă cu 3-0 şi 4-1, după un break în ghemul al doilea. Pe fondul unei scăderi în evoluţia franţuzoaicei, Buzărnescu a recuperat break-ul la 2-4, dar imediat şi-a pierdut serviciul. Garcia a închis apoi setul, cu 6-3, după 46 de minute.

Românca şi-a pierdut serviciul şi la începutul setului secund, dar a egalat cu rebreak. Ea a devenit mai agresivă, a servit mai bine şi a câştigat câteva puncte frumoase. Însă momentele ei bune s-au oprit la 3-3, când Garcia a făcut un nou break şi s-a impus apoi tot cu 6-3, după o oră şi 26 de minute de joc.

În primul meci al zilei, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

Învingătoarea din această întâlnire va evolua cu câştigătoarea semifinalei Australia - Belarus, scor 1-1 după prima zi.


LIVE TEXT MIHAELA BUZĂRNESCU - CAROLINA GARCIA ÎN SEMIFINALA FED CUP 2019


Update ora 18.50 FINAL DE MECI. Mihaela Buzărnescu, învinsă de Caroline Garcia în cel de-al doilea meci din semifinala Fed Cup România - Franța. Soarta semifinalei va fi decisă în cele trei meciuri de mâine. Să le ținem pumnii tricolorelor!!!

Update ora 18.45 Este 5-3 pentru Garcia, iar Buzărnescu servește pentru a rămâne în meci

Update ora 18.22 Buzărnescu preia conducerea meciului. Este 2-1 pentru româncă

Update ora 18.20 Buzărnescu readuce egalitatea în set, după un game consistent . Din tribune se aude „Mihaela, dragostea mea!”. Aluzie la discursul lui Mircea Geoană din singura noapte în care a fost președinte al României. De dimineață, întreaga Românie afla că Traian Băsescu era de fapt câștigătorul.

Update ora 18.16 Buzărnescu pierde primul game și îi dă șansa lui Garcia să facă break chiar în debut de set 2. Este 1-0 pentru franțuzoiacă

Update ora 18.08 Mihaela Buzărnescu pierde primul set din meciul cu Caroline Garcia. Trebuie să câștige setul 2, pentru a duce meciul în decisiv. Urmează trei meciuri și mâine, cu începere de la ora 14. Halep va juca cu Garcia, iar Buzărnescu cu Maldenovic. Ultimul meci, sa sperăm că nu va fi și cel care va decide soarta semifinalei, va fi cel de dublu.

Update ora 18.03 Garcia face un nou break din păcate, după o dublă greșeală a lui Buzărnescu. Este 5-3 pentru Garcia. Tobele și încurajările galeriei României se aud după fiecare punct. Miki are parte de toată susținerea. Să fim și noi alături de ea!

Update ora 18.00 În fața sălii Kindarena și-au făcut apariția suporterii români, în frunte cu primarul Clujului, Emil Boc, „înarmat” cu deja celebra lui tobă. Edilul ardelean a fost în centrul galeriei și la precedenta confruntare din FED Cup, în Cehia, 3-2.

Update ora 17.59 Miki face break și este 4-3. Românca urmează la serviciu și pare că ca scăpat de emoții și a intrat în meci. Hai, România!!!

Update ora 17.55 Buzărnescu reduce diferența la 4-2. Urmează Garcia pe serviciu

Update ora 17:47 - Buzărnescu primul game și scorul devine 3-1. Mihaela, puțin copleșită de emoții, a intrat mai greu în meci.

Update ora 17:40 - Un game îndelung disputat și câștigat de jucătoarea franceză. Scorul este 3-0

Update ora 17:31 - Început de meci cu ezitări pentru Buzărnescu. Garcia face break și o conduce pe Mihaela cu 2-0.  

Update ora 17:23 - A început meciul. Carcia a câștigat rapid primul game. 1-0 pentru jucătoarea din Franța.

Update ora 14.05 LIVE TEXT. Simona Halep - Kristina Mladenovic, în semifinala Fed Cup 2019. Meciul, programat pentru ora 15.00 

Update ora 14.00 Aici găsiți toate informațiile de care aveți nevoie despre semifinala Fed Cup România - Franța și programul complet al meciurilor


„Ne-am pregătit foarte bine, ne-am acomodat bine cu terenul, atmosfera din echipă este una foarte bună şi foarte liniştitită. M-am bucurat că a ales să joc de sâmbătă şi sper din tot sufletul să ajut echipa cât pot de mult şi să joc cel mai bun tenis al meu. Indiferent de rezultat, muncesc şi dau totul până la ultima minge. Mă aştept la un meci destul de ciudat, Garcia este o jucătoare foarte agresivă. Va fi un meci interesant. Mă voi gândi la o tactică. Ea având foarte multă experienţă şi meciuri bune, este un bonus pentru mine. Îmi doresc tare mult să joc bine şi să ajung să câştig acest meci”, a spus Mihaela Buzărnescu la Digi Sport.

Simona Halep, locul 2 WTA, o întâlnește pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial, în primul meci al întâlnirii de Fed Cup dintre Franţa şi România, de la Rouen, din semifinalele competiţiei. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00.

Soarta semifinalei dintre România și Franța din Fed Cup 2019 va fi decisă însă mâine, în direct la Digi Sport și pe www.digisport.ro. Urmează pentru românce încă două meciuri de simplu și cel pe echipe.

Programul meciurilor de duminică, 21 aprilie, este:

  • Caroline Garcia - Simona Halep, 14:00, Digi Sport 1
  • Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu, 16:00, Digi Sport 1
  • Mladenovic / Garcia - Niculescu / Begu, 18:00, Digi Sport 1

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri