Fed Cup. Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova

Data actualizării: Data publicării:
simona halep getty

România este la egalitate cu Cehia cu 2-2, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, la Fed Cup. Simona Halep, locul 3 WTA, a câștigat, duminică, în fața cehoaicei Karolina Pliskova, locul 5 WTA.

Foto: Guliver/GettyImages

Actualizare 18:55 - În ultimul meci de simplu al întâlnirii de la Ostrava, Mihaela Buzărnescu a pierdut în fața Katerinei Siniakova.

Actualizare 16:45 - Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova. După trei seturi, meciul s-a terminat cu scorul 6-4, 5-7, 6-4.

Actualizare 16:02 - Karolina Pliskova a câștigat al doilea set, cu scorul 7-5. Partida a intrat în setul decisiv.


Actualizare 14:55. Simona Halep câștigă primul set, scor 6-4, în fața Karolinei Pliskova.


În primul meci al zilei, vedetele celor două echipe, Simona Halep şi Karolina Pliskova sunt faţă în faţă, iar de rezultatul dintre ele depinde în mare măsură numele adversarei pe care o va avea Mihaela Buzărnescu.

Miki ar trebui să joace împotriva Katerinei Siniakova, învingă clar de Halep, sâmbătă, scor 6-4, 6-0. Însă dacă a treia jucătoare a lumii o va învinge pe Pliskova, sunt şanse mari ca Siniakova să fie înlocuită de Marketa Vondrousova, la meciul cu Buzărnescu.

Corespondentul Digi Sport la Ostrava, Gabriel Morariu, a oferit informaţia care circulă printre jurnaliştii cehi. Explicaţia este simplă. Dacă Halep câştigă în faţa Karolinei Pliskova, meciul de dublu ar putea fi decisiv.

Siniakova face parte din echipa de dublu, alături de Barbora Krejcikova, iar cele două ocupă primele locuri în ierarhia mondială la această probă.

Meciurile de duminică din întâlnirea Cehia - România vor începe la ora 14:00 şi vor fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri