Irina Begu reușește eliminarea Jelenei Ostapenko la Madrid!

Data actualizării: Data publicării:
begu ostapenko ok

Turneul de la Madrid aduce la start patru jucătoare din România. Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu vor evolua pe tabloul principal al competiţiei patronate de Ion Ţiriac, scrie digisport.ro.

ACTUALIZARE 23.51 Performanță extraordinară a Irinei Begu (locul 36 WTA), care reușește s-o elimine din turneul de la Madrid pe una dintre favorite, Jelena Ostapenko (locul 5 WTA), campioana de la Roland Garros! Irina Begu a câștigat partida în două seturi, 6-3,6-3, într-o oră și 25 de minute! 

În faza următoare, Irina va juca împotriva învingătoarei din meciul Mihaela Buzărnescu - Maria Șarapova.

Alte eliminări oarecum neașteptate după acest prim tur sunt Venus Willliams (eliminată de Kontaveit) și Coco Vandeweghe (eliminată de Mladenovici).

ACTUALIZARE 23:39 Ostapenko se apropie. Recuperează un punct, este 4-3 pentru Irina în setul al doilea.

ACTUALIZARE 23:33 E 4-2 pentru Irina în setul al doilea.

ACTUALIZARE 23:28 Irina se distanțează în setul al doilea: 3-1.

ACTUALIZARE 23:20 Irina Begu a reușit câștigarea primului set cu 6-3 și conduce în setul al doilea cu 2-1.

ACTUALIZARE 22:45 Meciul Irinei Begu a început cu întârziere, dar românca se descurcă nemaipomenit și conduce în setul 1.

LIVE VIDEO AICI, pentru abonații RCS & RDS.

LIVE TEXT, AICI.

Begu (36 WTA) este prima jucătoare a noastră care va evolua. Irina se va duela cu Jelena Ostapenko, sâmbătă, nu mai devreme de ora 21:30 (ora României), în direct la Digi Sport 2.

Cele două s-au întâlnit o singură dată în carieră, în 2014. Atunci, în duelul de Fed Cup dintre România şi Letonia, Irina s-a impus în două seturi, 6-3, 6-3.

Citiți și: 
Halep și alte două românce joacă duminică la Madrid Open

Turneul WTA de la Madrid, pe care Simona Halep l-a câștigat în 2016 și 2017, este transmis în direct şi exclusiv de Digi Sport începând de sâmbătă, 5 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri