Halep s-a calificat în turul 3 de la Beijing

Data actualizării: Data publicării:
2015 U.S. Open - Day 8
Foto: Guliver/GettyImages

Simona Halep (25 de ani, locul 2 WTA) s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, după abandonul Magdalenei Rybarikova (Slovacia, 28 de ani, locul 28 WTA) din cauza unor probleme de sănătate. 

2015 U.S. Open - Day 8
Foto: Guliver/GettyImages

LIVE VIDEO, aici, pentru abonații RCS & RDS.

LIVE TEXT, aici.

ACTUALIZARE 10:55: Magdalena Rybarikova a abondant partida din cauza unui virus, când Simona Halep conducea cu 6-1, 2-1. În turul 3, Simona Halep va juca cu Maria Șarapova.

ACTUALIZARE 10:33 Simona Halep reușește să câștige primul set cu 6-1. Dacă va trece de Rybarykova, Halep va juca pentru a opta oară împotriva Mariei Șarapova. 


ACTUALIZARE 15:00 - Meciul Simona Halep, locul 2 WTA - Magdalena Rybarykova (Slovacia), locul 28 WTA, din turul al doilea al turneului de la Beijing, a fost amânat pentru marţi, nu mai devreme de ora 09:30, după ce ploaia a afectat programul jocurilor de luni.

Partidele de tenis din cadrul China Open de la Beijing au început, luni, cu o întârziere de aproximativ patru ore şi jumătate din cauza ploii.

Simona Halep ar fi trebuit să evoluze, luni, în turul doi la Beijing, cu Magdalena Rybarykova, nu mai devreme de ora 14:00, în ultimul meci - al patrulea - de pe terenul Lotus, neacoperit. Înainte erau programate două meciuri se simplu masculin şi unul de simplu feminin.


După victoria din primul tur, 6-3, 3-6, 6-2 în fața lui Alison Riske, Simona Halep întâlnește o jucătoare împotriva căreia a mai jucat de patru ori până acum. „Schimbă tot timpul ritmul, tot timpul are alte lovituri, nu-ți dă o constanță în joc. Va fi greu, dar sunt pregătită și sper doar să lupt și să fiu ca astăzi (n.r. sâmbătă)”, spunea sportiva din România, la capătul primului meci câștigat în sezonul asiatic.

Situația este egală la meciurile directe dintre Halep și Rybarikova: fiecare dintre cele două jucătoare a câștigat de două ori. Toate întâlnirile lor s-au disputat pe suprafață hard, așa cum este cazul și de această dată. Ultima oară s-au duelat chiar în acest an, pe 9 august, când Simona a câștigat cu 6-3, 6-4 în turul al doilea de la Rogers Cup, turneu la care Simona Halep s-a oprit în semifinale.

Prin prezența în acest tur secund la Beijing, cele două jucătoare şi-au asigurat un cec de 34.744 dolari şi 65 de puncte WTA.

Tot luni, în al treilea meci de pe terenul 7, perechea Sorana Cîrstea/Jelena Ostapenko (România/Letonia) ar trebui să evolueze în primul tur cu echipa Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan).

Turneul WTA Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, e ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

În această săptămână, Digi Sport transmite ÎN DIRECT și turneele ATP din seria 500 de la Beijing și Tokyo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri