Maria Şarapova anunţă că nu va solicita un wild card pentru Wimbledon

Data actualizării: Data publicării:
Australian Open - Day Eleven
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 26: Maria Sharapova of Russia serves in her semi-final match against Justine Henin-Hardenne of Belgium during day eleven of the Australian Open at Melbourne Park January 26, 2006 in Melbourne, Australia. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova, care şi-a asigurat prezenţa în calificări la Wimbledon după ce a trecut de primul tur la turneul de la Roma, a anunţat că nu va solicita un wild card pentru tabloul principal al competiţiei de Grand Slam, informează News.ro.

Australian Open - Day Eleven
FOTO: Gulliver/Getty Images

„În urmă cu câteva luni, am primit o ofertă de wild card de la Birmingham, unul din cele mai memorabile turnee pentru mine. Sunt recunoscătoare şi încântată că voi juca din nou la acest turneu. Datorită faptului că am urcat în clasament după primele trei turnee de după revenire, voi juca în calificări la Wimbledon şi nu voi solicita un wild card pentru tabloul principal”, a precizat sportiva, vineri, pe site-ul său oficial.

Şarapova, care la Roma a abandonat în turul doi din cauza unei accidentări la picior, a menţionat că a început tratamentul şi îşi va relua pregătirile când va fi mai bine.

Marţi, Maria Şarapova a fost anunţată că nu va primi wild card pentru turneul de la Roland Garros.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri