Marius Copil, învins în primul tur la Indian Wells într-un meci spectaculos

Data publicării:
marius copil2

Marius Copil, locul 81 ATP, a fost învins, joi, cu scorul de 7-6 (3), 6-7 (5), 7-6 (12), de polonezul Peter Polansky, locul 134 ATP, venit din calificări, în primul tur al turneului de 1.000 de puncte de la Indian Wells.

Marius Copil a ratat două mingi de meci, la 10-9 şi 12-11, în tie-brea-ul decisivului, dar a şi salvat opt ale adversarului. În cele din urmă, românul a fost învins după o partidă care a durat trei ore şi 12 minute.

După un prim set fără break, Copil a început manșa secundă pierzându-și serviciul, dar a revenit și a împins partida în tie-break, unde a avut nervii mai tari.

Și în decisiv reprezentantul nostru a debutat mai anevoios, pierzând primul game pe propriul serviciu. A strâns din nou din dinți și a recuperat, într-o dispută dominată de echilibru.

La 5-5 în decisiv, sportivul nostru a avut 3 mingi de break la rând, pentru ca apoi să își procure o nouă șansă de a câștiga game-ul pe serviciul adversarului.

Acesta a rezistat, astfel că s-a ajuns la tie-break. Unde Polansky s-a desprins la 6-3, însă Copil a revenit fantastic, salvând trei mingi de meci consecutive. Ulterior, a mai salvat patru mingi de meci, având la rândul său două oportunități de a încheia partida. S-a terminat 14-12 pentru canadian, în tie-break, la capătul unui meci care a durat 3 ore și 15 minute.

Pentru prezenţa pe tabloul principal de simplu mascilin, Copil va primi 15.610 de doalri şi 10 puncte ATP.

Sursa: News.ro, Digi Sport

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri