Marius Copil: Vreau să îmi cer scuze faţă de colegii mei şi faţă de români

Data publicării:
2018 Rolex Shanghai Masters - Day 1
Foto: GettyImages

Tenismanul Marius Copil şi-a cerut scuze colegilor, dar şi românilor, după ce a fost învins de Benjamin Lock, numărul 546 mondial, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Zimbabwe, de la Piatra Neamţ.

257935 257935 marius copil
Marius Copil, supărat pentru rezultatul din Cupa Davis

„Vreau să îmi cer scuze faţă de colegii mei şi faţă de români. Din păcate trec printr-o perioadă dificilă şi nu am fost deloc în formă astăzi. În tenis este ca şi în viaţă, sunt suişuri şi coborâşuri. De la începutul anului s-a simţit un regres, dar fac tot posibilul să mă regăsesc şi să joc din nou la capacitate maximă. Aştept cu optimism victoriile şi sunt sigur că vor apărea curând. Confruntarea cu Zimbabwe e în plină desfăşurare, iar eu, ca membru al echipei, voi face tot posibilul să îndrept greşeala de astăzi. Felicitări, Dragoş, pentru victorie!", a scris Marius Copil pe Facebook.

Dragoş Dima, locul 327 ATP, l-a învins pe Takanyi Garanganga, locul 449 ATP, scor 6-3, 6-3, astfel că scorul întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Zimbabwe, de la Piatra Neamţ, a devenit 1-1. Întâlnirea contează pentru primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. Meciul a durat o oră şi 23 de minute.

Tot vineri, Marius Copil, locul 80 ATP, a fost învins de Benjamin Lock, numărul 546 mondial, scor 6-4, 7-5.

Sâmbătă, de la ora 12.00, sunt programate meciurile:

Horia Tecău / Florin Mergea - Benjamin Lock / Courtney John Lock;

Marius Copil - Takanyi Garanganga;

Dragoş Dima - Benjamin Lock.

(sursa: News.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri