Martina Hingis, la a doua căsătorie. Fostul soț o acuza de infidelitate, că l-a bătut și că l-a amenințat că „pune rușii pe el”

Data actualizării: Data publicării:
martina hingis crop

Fosta jucătoare elveţiană de tenis Martina Hingis s-a căsătorit, sâmbătă, cu medicul Harald Leemann. Pentru fosta jucătoare este vorba de a doua căsătorie, după ce în 2010 s-a măritat cu francezul Thibault Hutin de care s-a despărţit în 2013, scrie News.ro.

(Foto: Instagram Martina Hingis)

În vârstă de 37 de ani, Martina şi Harald (38 de ani) formează un cuplu din 2016, când s-au cunoscut la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Nunta a avut loc în staţiunea Bad Ragaz, în prezenţa a 140 de invitaţi.

Hingis, fost număr 1 mondial, s-a retras din activitate în 2017, după ce a câştigat 43 de titluri WTA la simplu şi 64 la dublu.

Martina Hingis a mai fost căsătorită o dată, cu francezul Thibault Hutin. Căsnicia celor doi s-a terminat însă cu un scandal monstru, după ce Hutin a declarat public că și-a prins soția cu un alt bărbat, într-o cameră de hotel, în 2011, la doar un an după ce se căsătoriseră.

Ulterior, el a acuzat-o că i-a fost infidelă în repetate rânduri și că, mai mult, avea obiceiul să îl bată de fiecare dată când se certau, uneori ajutată de mama ei.

„Am prins-o cu alți bărbați, este o infidelă în serie. Am vânătăi și zgârieturi pe gât, frunte și pe braț. Mi-e foarte frică, pentru că mă întreb ce urmează. Un glonț?”, a declarat Hutin în 2013.

El a mai susținut și că a fugit în Franța din Elveția de frica Martinei Hingis. Hutin spune că aceasta a încercat să îi fure mașina, apoi i-a trimis un SMS în care îl amenința că „pune rușii pe el”.

Cei doi s-au despărțit în 2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri