Martina Navratilova s-a dat cu capul de masă după ce a auzit-o pe Halep vorbind. Declarația româncei

Data publicării:
Untitled
Foto: captura YouTube

Martina Navratilova - o legendă vie a tenisului mondial - a avut o reacție inedită după ce a auzit scuzele pe care Simona Halep le-a invocat în urma înfrângerii de la Wimbledon.

Untitled
Foto: captura YouTube

Halep a spus că a dat tot ce a putut din punct de vedere fizic, însă era obosită mintal. Navratilova a văzut declarațiile într-un studio al BBC și s-a dat cu capul de masă la final.

„A avut la dispoziţie trei săptămâni. În trecut, era doar una. Înţeleg că e mai dificil acum şi că a jucat multe finale în ultima perioadă şi cu România, bla, bla, bla... Dar ai trei săptămâni la dispoziţie. Ia-ţi una de pauză şi apoi eşti pregătită. Ar fi trebuit să fie relaxată, nu aşa nervoasă”, a spus Navratilova.

Reacția vine după ce marea sportivă a vorbit de multe ori în termeni admirativi despre sportiva din România.

Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon în turul trei. Asta după ce anul acesta a câștigat primul turneu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri