Meciul Simona Halep - Serena Williams, de la Australian Open, printre cele mai bune din 2019

Data publicării:
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 21: Serena Williams of the United States and Simona Halep of Romania embrace at the net following their fourth round match against Simona Halep of Romania during day eight of the 2019 Australian Open at Melbourne Park on January 21, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Quinn Rooney/Getty Images)
FOTO: Guliver/ Getty Images

WTA își desemnează superlativele sezonului 2019 cu puțin timp înaintea finalului de an, iar Simona Halep este din nou în centrul atenției.

Meciul jucat de sportiva noastră în turul al patrulea al turneului de Mare Șlem de la Australian Open, împotriva Serenei Williams, a fost catalogat ca fiind al doilea cel mai spectaculos.

Din păcate pentru Simona Halep, duelul s-a încheiat cu succesul sportivei din SUA, cu scorul de 6-1; 4-6; 6-4.

„Cu 10 lovituri câștigătoare, Williams a uluit-o pe Halep și i-a luat primul set cu 6-1 în doar 20 de minute. În setul doi, Serena a ratat șansa, pe propriul serviciu, să se desprindă la 3-1 și de acolo Simona și-a construit revenirea și a luat setul secund cu 6-4. În decisiv, cele două au mers cap la cap până la 3-3, atunci când Serena a apăsat pe accelerator, a făcut break-ul și și-a asigurat calificarea cu 6-4” , se menționează pe site-ul oficial al WTA, potrivit Mediafax.

Simona Halep a fost nominalizată de WTA pentru titlul de „Cea mai bună jucătoare a anului 2019”. Alături de sportiva noastră au mai fost nominalizate și Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Bianca Andreescu și Karolina Pliskova.

Rezultatul va fi anunțat în luna decembrie, iar jurnaliștii din întreaga lumea vor vota favoritele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri