Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în optimile de finală la Doha

Data actualizării: Data publicării:
2018 Hobart International - Day 6
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de germanca Julia Georges cu 6-2, 6-2, joi, în optimile de finală ale turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.173.000 dolari.

2018 Hobart International - Day 6
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Buzărnescu (29 ani, 43 WTA), autoarea unei mari surprize în turul anterior, în care a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, numărul şase mondial, a cedat fără drept de apel, după o oră şi 7 minute, în faţa unei alte adversare din top 10, Goerges (29 ani, 10 WTA), potrivit Agerpres.

Goerges a servit remarcabil în acest meci, încheiat cu procentaje de 80%, respectiv 60% la punctele făcute cu cele două servicii. Buzărnescu nu a reuşit să îşi creeze în acest meci nici măcar o singură minge de break.

Cele două s-au mai înfrunta în 2009, când Goerges câştiga la turneul ITF de la Bucureşti cu 6-1, 6-2, în optimi.

CITIȚI ȘI: Halep - Sevastova, 6-4, 6-3, în optimi, la Doha. Simona câștigă cu cea mai frumoasă lovitură a meciului

Prima reacție a Simonei Halep, după victoria din optimi, de la Doha: „Este un sentiment extraordinar. Este o plăcere să joc aici”

Buzărnescu s-a ales cu 33.750 dolari şi 105 puncte WTA.

Mihaela Buzărnescu este programată joi să joace şi la dublu, în optimi, alături de franţuzoaica Alize Cornet, împotriva cuplului sloveno-spaniol Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez.

Tot joi, Simona Halep a învins-o în optimi pe letona Anastasija Sevastova, cu 6-4, 6-3, iar Sorana Cîrstea a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza cu 6-0, 6-4. Monica Niculescu este ultima reprezentantă a ţării noastre care va juca în optimi, joi, contra danezei Caroline Wozniacki, numărul unu mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri