S-a prăbușit pe teren țipând de durere. Cât de gravă e accidentarea Mihaelei Buzărnescu?

Data actualizării: Data publicării:
accidentare buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a izbucnit în lacrimi și țipete de durere, miercuri seară, în urma unei accidentări foarte urâte, care s-a petrecut în setul al treilea al turneului de la Montreal. După câteva minute de chin, ea a primit îngrijiri medicale și a fost scoasă de pe teren în scaunul cu rotile.

Actualizare: Din informațiile furnizate de comentatorul Digi Sport Gabriel Morariu, Mihaela Buzărnescu a fost dusă la spital și nu are fractură. În schimb, există suspiciuni că ar putea fi o problemă la ligamente la glezna dreaptă.

Actualizare: Mihaela Buzărnescu a fost scoasă în scaunul cu rotile de pe teren, în aplauzele publicului. Ea a fost nevoită să abandoneze partida.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiți și: 

Svitolina, reacție plină de compasiune după accidentarea Mihaelei Buzărnescu

Site-ul WTA: Sfârșit îngrozitor de trist pentru ascensiunea Mihaelei Buzărnescu

C. T. Popescu: Mihaela Buzărnescu s-a dus la acea minge ca şi pierdută din setea ei formidabilă de a lupta şi de a câştiga


Mihaela Buzărnescu s-a pus la pământ și a plâns de durere, ținându-se de glezna dreaptă, după ce a călcat strâmb (momentul cu accidentarea Mihaelei aici).  

După câteva minute bune de chin, jucătoarea noastră a primit în cele din urmă îngrijirile medicale. 

Accidentarea s-a petrecut la scorul de 3-6, 7-6, 3-4 (15-15) al meciului contra ucrainencei Elina Svitolina, transmis de Digi Sport 2. Cu doar câteva minute înainte de acest moment groaznic, a început să picure și Mihaela a cerut inspectarea suprafeței de joc, dar arbitrul de scaun a decis însă că partida poate să continue. 

Deocamdată nu se știe cât de gravă este accidentarea Mihaelei Buzărnescu.

Atunci când a văzut prin ce trece adversara sa, Svitolina s-a îndreptat către Mihaela Buzărnescu cu o pungă cu gheață. 

Mihaela Buzărnescu a abandonat partida din turul al doilea al turneului de la Montreal și Elina Svitolina se califică în turul următor.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri