Mihaela Buzărnescu a fost înlocuită în meciul împotriva lui Mladenovic. Cine este racheta numărul 2 a României

Data actualizării: Data publicării:
Mihaela Buzarnescu suparata
Foto: Guliver/Getty Images

Mihaela Buzărnescu a fost înlocuită de Irina Begu în meciul împotriva lui Kristina Mladenovic din semifinalele Fed Cup România - Franța. Irina Begu și Simona Halep au fost văzute antrenându-se împreună.

LIVE TEXT. Mihalea Buzărnescu - Caroline Garcia, în semifinala Fed Cup 2019
Foto: Guliver/GettyImages

„Sigur că există această posibilitate”, spunea căpitanul nejucător al ţării noastre, întrebat dacă există varianta ca o jucătoare să evolueze de două ori pentru echipa de Fed Cup azi (simplu şi dublu).

Şi Mihai Buzărnescu părea la curent cu tentaţia lui Segărceanu de a nu o mai introduce pe „Miki”. În direct la Digi Sport Matinal, acesta a analizat lucrurile.

„Cred că Mihaela a fost desemnată să joace ieri şi ca urmare a formei sportive de la antrenamente. Azi, fiind alt context, s-ar putea ca Segărceanu să decidă schimbarea rachetei numărul 2. Sunt mai multe variante: dacă vom avea 2-1, decisiv e meciul de dublu, dacă racheta 2 pierde. Ca atare, s-ar putea să fie protejat dublul. Pentru că nu avem garanţia că facem 3-1 la simplu, indiferent cine joacă”, a spus Mihai Buzărnescu, potrivit Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri