Mihaela Buzărnescu în semifinale la BRD Bucharest Open

Data actualizării: Data publicării:
buzarnescu2

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, trecând în sferturi de sportive chineză Yafan Wang, numărul 84 mondial, scor 7-6 (4), 6-3, informează News.ro.

Buzărnescu s-a impus în două ore şi cinci minute.

În faza următoare, românca o va întâlni pe jucătoarea croată Petra Martici, locul 60 WTA şi favorită 4.

Jucătoarea de 30 de ani s-a impus cu 7-6, 6-3, la capătul unui duel în care Buzărnescu a avut şi câteva ieşiri nervoase, pentru care şi-a cerut scuze la final, în interviul acordat chiar pe teren.  „E presiunea destul de mare, vreau să vă arăt cel mai bun tenis şi nu e uşor”, le-a explicat ea fanilor.

La finalul game-ului 5 din primul set, nemulţumită de modul în care a jucat ultimele puncte, Buzărnescu a aruncat racheta în sus şi, când a încercat să o prindă, s-a lovit la ochiul stâng. Deşi iniţial a dat senzaţia că este în regulă, românca a avut nevoie de intervenţia medicului, fiind vizibil deranjată de lovitura pe care şi-a provocat-o. Din fericire, nu a fost vorba despre ceva grav, astfel că a 25-a jucătoare a lumii a putut continua meciul, scrie digisport.ro

buzarnescu lovindu-se

Foto: digisport.ro

Întrebată care este secretul revirimentului său şi al constanţei la nivel înalt, a 25-a jucătoarea a lumii a explicat: „Sunt doar automatisme formate datorită meciurilor, totul vine natural. Pur şi simplu, aşa joc”.

„Sper că am arătat că şi la această vârstă poţi să joci bine tenis. Vreau să arăt jucătorilor că nu trebuie să renunţe niciodată. Să cedeze doar în ultima clipă, când nu mai e nicio şansă”, a declarat Buzărnescu, citată de digisport.ro.

Vedeți aici alte rezultate de la BRD Bucharest Open 2018.,

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri