Moment excepțional la Wimbledon: spectator invitat pe teren și îmbrăcat cu o rochie

Data actualizării: Data publicării:
tenis

Un episod nemaivăzut în tenis a avut loc sâmbătă la turneul de la Wimbledon. Fosta jucătoare Kim Clijsters l-a invitat pe un spectator, în timpul meciului, să vină pe teren și să joace. Bărbatul a acceptat însă, plină de umor, fosta sportivă a sugerat să poarte și el alb și i-a dat o parte din echipament.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kim Clijsters și-a întrebat coechipiera, Rennae Stubbs, în ce parte să servească, iar din tribună un bărbat a strigat să servească pe corpul adversarei. În acel moment, ea nu s-a putut abține și l-a chemat pe iarbă pe spectator ca să joace câteva puncte.

Nu se putea încălca regulamentul turneului, acela de a juca în alb, așa că sportiva i-a dat echipamentul de rezervă. Bărbatul a intrat în rol, și în haine – ce-i drept puțin mai greu. El a reușit să trimită mingea înapoi în terenul adversarului o dată, în aplauzele publicului, care a savurat întreaga scenă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri