Sari la conținut

Momentul care a întors soarta partidei. Ce i-a spus antrenorul Simonei Halep

Simona Halep a trecut prin momente dificile în meciul din turul al doilea al turneului de la Stuttgart, disputat în fața slovacei Magdalena Rybarikova. Simona Halep pierduse primul set, scor 6-4, și era condusă în setul al doilea cu scorul 2-1, când a cerut intervenția pe teren a antrenorului Andrei Pavel.

andrei pavel

Foto: Captură Digi Sport

Andrei Pavel a dat dovadă de calmul obișnuit și i-a oferit Simonei niște sfaturi care au ajutat-o să întoarcă soarta partidei. Antrenorul i-a spus să își amintească că joacă pe zgură și că nu este nevoie să lovească atât de tare minge. De asemenea, el a sfătuit-o să o mai lase și pe Rybarikova s-o lovească și că vor veni și punctele câștigătoare, scrie Digi Sport.

Vezi aici video cu dialogul dintre Simona Halep și Andrei Pavel

După intrevenția antrenorului, Simona Halep a câștigat cinci game-uri consecutive și și-a adjudecat al doilea set, ducând partida în decisiv. Simona Halep a câștigat meciul de la Stuttgart cu scorul 4-6, 6-2, 6-3. În turul al treilea, ea o poate întâlni pe sportiva care a eliminat-o la ultimele două ediții ale turneului de la Stuttgart și pe care Simona Halep spunea că nu își dorește să o mai întâlnească la acest turneu.

Pe aceeași temă