Monica Niculescu, Lucky Loser la Wuhan Open

Data publicării:
WTA Aegon Open Nottingham - Day Five
FOTO: Guliver/GettyImages

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 81 WTA, care a fost învinsă sâmbătă în turul doi al calificărilor de la Wuhan, va evolua totuşi pe tabloul principal, pe care a ajuns ca Lucky Loser, a anunţat WTA.

WTA Aegon Open Nottingham - Day Five
FOTO: Guliver/GettyImages

Niculescu o înlocuieşte pe sportiva din Slovacia Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA, care s-a retras din cauza unei probleme la căile respiratorii, informează News.ro.

Monica Niculescu va juca în primul tur cu Dominika Cibulkova, locul 30 WTA, iar câştigătoarea acestui meci o va întâlni pe Simona Halep, liderul WTA.

De la Wuhan Open s-au retras şi Naomi Osaka şi Victoria Azarenka, din cauza unor probleme de sănătate.

Sâmbătă dimineața, Monica Niculescu fusese eliminată în turul al doilea al calificărilor  de americanca de 19 ani Sofia Kenin, locul 62 WTA şi cap de serie numărul 8. Niculescu a pierdut într-un meci în care a fost nevoie de set decisiv: a fost 7-6, 4-6, 6-2 pentru americană, după două ore și 20 de minute.

Astfel, România nu o mai avea decât pe Simona Halep în turneul de la Wuhan, după ce Sorana Cîrstea și Ana Bogdan pierduseră și ele în calificări, iar Mihaela Buzărnescu, încă nerefăcută după accidentarea din Canada, s-a retras înainte de începerea competiției.

Continuă o perioadă neagră și pentru Caroline Wozniacki. Daneza rămâne și mai în urma Simonei Halep în clasamentul WTA, după un nou eşec, de data aceasta în primul ei meci de la Tokyo. Ea a fost eliminată în optimi de Camila Georgi după două ore de joc - 6-2, 2-6, 6-4. De luni, Simona Halep va avea peste 2.500 de puncte avans faţă de Wozniacki în clasamentul WTA. 

Turneul de la Wuhan poate fi urmărit în direct la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri