Monica Niculescu, învinsă categoric în finala de dublu de la Wimbledon

Data actualizării: Data publicării:
niculescu

Monica Niculescu a pierdut finala Wimbledon la dublu. Perechea Monica Niculescu/Hao-Ching Chan (România/Taiwan), cap de serie numărul 9, a pierdut finala probei de dublu feminin de la Wimbledon, în faţa cuplului Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (Rusia), cap de serie 2, scor 0-6, 0-6. Meciul a durat 54 de minute.

Actualizare 00:25. Monica Niculescu a fost învinsă în finala feminină la dublu de la Wimbledon.

Actualizare 23:58. Niculescu şi Chan au pierdut primul set fără drept de apel, 0-6.

Actualizare 23:30. A început partida, după ore bune de amânări, din cauza finalei masculine de dublu.

Perechea Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia), cap de serie numărul 4, a câştigat cu scorul de 5-7, 7-5, 7-2 (2), 3-6, 13-11 proba de dublu masculin din cadrul turneului de la Wimbledon, impunându-se în patru ore şi 39 de minute în faţa cuplului Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia), cap de serie 16. 


Cap se serie numărul 9, Niculescu şi Chan au învins vineri dramatic, scor 7-6(4), 4-6, 9-7, perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), după trei ore şi un minut de joc şi au acces în finala de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Ele vor întâlni în ultimul act o pereche extrem de puternică: Makarova/Vesnina. Ruoaicele, cap de serie numărul doi, s-au calificat în finală după o victorie în minimum de seturi în faţa perechii Groenefeld/Peschke (7-5, 6-2).

Pentru accederea în finala probei de dublu a turneului de la All England Club, Monica Niculescu şi partenera sa vor încasa un cec în valoare de 228.650 de euro şi 1.300 de puncte în clasamentul mondial. În cazul în care vor câştiga turneul, cele două vor primi 457.301 de euro şi 2.000 de euro.

Perechile Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) şi Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia) se vor duela în finala din proba masculină de dublu.

Turneul este dotat cu premii în valoare totală de 14,8 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri