Sari la conținut
News Alert

Motivul pentru care Serena Williams nu va participa la Australian Open

Serena Williams, deţinătoarea trofeului, a anunţat, vineri, că nu va participa la Australian Open, deoarece nu se simte suficient de bine pregătită pentru a evolua la nivelul pe care-l doreşte la primul Grand Slam al anului, informează Reuters.

Serena & Venus Williams Meet With Melbourne Renegades

Foto: Guliver/GettyImages

„Antrenorul meu şi echipa mea au spus întotdeauna: «Mergi la turnee doar când eşti pregătită să ajungi până la capăt». Pot concura, dar nu vreau doar să concurez. Vreau să o fac mult mai bine de atât şi pentru asta am nevoie de un pic mai mult timp. După ce am evoluat la Abu Dhabi, mi-am dat seama că deşi sunt foarte aproape, nu sunt unde vreau eu să fiu. Acestea fiind spuse şi chiar dacă sunt dezamăgită de această situaţie, am decis să nu evoluez la Australian Open, în acest an”, a declarat Williams.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie 2017, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul anului trecut, ultima competiţie la care a participat.

La 30 decembrie, fostul lider WTA a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, în care a fost învinsă de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5.

Australian Open, unde va juca și Simona Halep din postura de cap de serie numărul 1, se va desfăşura între 15 şi 28 ianuarie.

Sursa: News.ro