Muguruza, eliminată în sferturi la Indian Wells. Halep va coborî doar pe locul 5

Data publicării:
halep

Simona Halep, eliminată în turul al treilea al turneului de la Indian Wells, a coborât de pe locul 4 pe poziţia a cincea WTA, în ierarhia la zi a jucătoarelor profesioniste de tenis, fiind întrecută de Dominika Cibulkova din Slovacia. Românca va rămâne pe această poziţie, după ce spaniola Garbine Muguruza a fost eliminată în sferturile turneului de categorie Premier Mandatory din California.

simona halep australian open 2017_ausopen
Foto: ausopen.com

Garbine Muguruza a fost învinsă în sferturi de Karolina Pliskova, locul 3 WTA, scor 7-6 (2), 7-6 (5).

Muguruza va câştiga însă sigur o poziţie în clasament, urmând să o întreacă, luni, pe poloneza Agieszka Radwanska, ocupantă a locului 6, care a pierdut şi ea în turul al treilea.

Dacă Muguruza ajungea în finală, Halep ar fi coborât încă o poziţie în clasamentul WTA, precizează News.ro.

Simona Halep, cap de serie numărul 4, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Kristina Mladenovic (Franţa), favorită 28 şi poziţia 26 în ierarhia mondială, în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA).

Simona Halep a obţinut titlul la Indian Wells în 2015, iar în 2016 a fost eliminată în sferturi.

Dacă nu va avea probleme fizice, Halep va participa la turneul de la Miami (21 martie - 2 aprilie), tot de categorie Premier Mandatory, unde are de apărat de asemenea un sfert de finală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri