Nick Kyrgios a recunoscut că și-a agresat fizic fosta iubită

Data actualizării: Data publicării:
Nick Kyrgios se îndreaptă spre un tribunal din Canberra
„Nu eram într-un loc bun când acest lucru s-a întâmplat și am reacționat față de o situație dificilă într-un mod pe care îl regret profund”, a declarat Kyrgios după pronunțarea sentinței. Foto: Profimedia Images

Tenismenul australian Nick Kyrgios a recunoscut că și-a agresat fizic fosta iubită, dar a scăpat de condamnare, informează BBC.

Sportivul de 27 de ani și-a recunoscut fapta după ce avocații săi nu au reușit să convingă instanța din Canberra să respingă acuzațiile pe motiv că Kyrgios ar suferi de o boală mintală.

Kyrgios a împins-o la pământ pe Chiara Passari în timpul unei cerți în care cei doi au fost implicați în 2021. Incidentul a avut loc la Canberra. Judecătoarea a numit incidentul „un act singular de stupiditate sau frustrare” atunci când l-a scutit pe tenismen de condamnare.

Kyrgios a declarat că este recunoscător pentru decizia curții. „Nu eram într-un loc bun când acest lucru s-a întâmplat și am reacționat față de o situație dificilă într-un mod pe care îl regret profund”.

„Știu că nu a fost OK și îmi pare sincer rău pentru durerea pe care am provocat-o”, a mai spus Kyrgios.

Kyrgios-passari
Nick Kyrgios și Chiara Passari. Foto: Instagram

Potrivit informațiilor prezentate în instanță, Kyrgios a împins-o pe Passari după ce aceasta l-a împiedicat pe tensimen să plece cu mașina în urma unui conflict pe care l-au avut pe data de 10 ianuarie 2021.

Passari a raportat incidentul la poliție luna următoare, dar nu a depus o plângere formală. Cei doi s-au împăcat și și-au continuat relația, dar după ce s-au despărțit din nou, Passari a revenit asupra deciziei și a depus plângere în luna decembrie a anului 2021.

Avocatul lui Kyrgios a argumentat că clientul său a încercat să evite conflictul în momentul în care a comandat un Uber și când a vrut să o îndepărteze „legal” pe Passari din dreptul mașinii sale.

Chiara Passari Wimbledon tribune
Chiara Passari, în tribune la Wimbledon, pe vremea când era într-o relație cu Nick Kyrgios. Foto: Profimedia Images

Kyrgios a înjurat-o și împins-o pe fosta lui iubită când ea nu l-a lăsat să plece de acasă

Kyrgios ar fi înjurat-o pe iubita lui de la acea vreme, spunându-i apoi să plece. Tenismenul și-a pus apoi mâinile pe șoldurile ei și a îndepărtat-o din dreptul ușii mașinii, dar Passari s-a întors.

Finalistul de anul trecut de la Wimbledon i-a spus fostei sale iubite că nu glumește și, înainte să îi zică ce are de gând să facă, acesta a împins-o de umăr, femeia căzând pe jos.

Kyrgios și-ar fi cerut scuze ziua următoare, potrivit unuia dintre avocații săi.

Nick-Kyrgios (2)
Nick Kyrgios a venit la tribunal în cârje după ce s-a operat la genunchi. Foto: Profimedia Images

În plus, psihologul lui Kyrgios, Sam Borenstein, a declarat în fața instanței că problemele mentale de care suferă tenismenul sunt „recurente” și că, la un moment dat, acesta s-a gândit chiar să își facă rău, însă acum starea sa este mai bună.

La pronunțarea sentinței, judecătoarea a spus că Kyrgios era „un tânăr care încerca să iasă dintr-o situație emoțională accentuată”. „Ai acționat la cald”, i-a spus magistratul.

„Te tratez pe tine în același fel în care aș trata orice alt tânăr în această instanță. Ești un tânăr care se întâmplă să lovească o minge de tenis deosebit de bine”, a spus judecătoarea din Canberra.

Kyrgios s-a prezentat vineri în instanță în cârje după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Accidentarea l-a forțat pe tenismen să se retragă luna trecută de la Australian Open.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri