Sari la conținut

Niculescu și Cârstea, învingătoare la Shenzhen

Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au început cu dreptul Noul An. Ambele au obţinut victorii în primul tur al turneului de la Shenzhen.

Monica Niculescu a început 2017 cu dreptul. În direct la Digi Sport, romaânca s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Shenzhen.

Numarul 38 mondial a avut însă emoții în meciul cu reprezentanta gazdelor, Kai-Lin Zhang. A 134-a jucătoare a lumii, chinezoiaca a câștigat primul set cu 7-5. Actul secund a fost la discretia Monicai Niculescu: românca s-a împus cu 6-1, iar în decisiv a cedat doar trei game-uri.

În turul 2, Niculescu va întâlni o altă jucătoare din China, Qiang Wang. Locul 72 WTA a învins-o în două seturi, 6-2, 6-3, pe Evgeniya Rodina.

Şi Sorana Cîrstea merge mai departe la turneul din China. Românca, numărul 79 mondial, a trecut de Kristina Kucova din Slovacia. Deşi şi-a pierdut serviciul în startul meciului, Cîrstea a revenit şi şi-a adjudecat primul set cu 6-3. Kucova a restabilit însă echilibrul, după ce s-a impus în actul secund cu 6-4.

Românca a condus cu 3-0 în decisiv, românca a cedat patru game-uri la rând. A avut însă puterea să revină şi a câştigat cu 6-4, după două ore şi 18 minute de joc.

Pe aceeași temă