O rivală a Simonei Halep la locul 1 WTA, eliminată la Roma

Data actualizării: Data publicării:
simona halep generic conferinta shutterstock

Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 5-7, 6-2, 7-6 (6), de sportiva australiană Daria Gavrilova, locul 24 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

simona halep generic conferinta shutterstock
Foto: Shutterstock

Muguruza, admisă direct în manşa a doua, a fost întrecută după un meci de trei ore şi opt minute. Partida a început la ora locală 22:50 și s-a încheiat după 2 dimineața.

Spaniola era pe partea de tablou a Simonei Halep, locul I WTA, şi ar fi întâlnit-o pe jucătoarea română în semifinale.

Gavrilova va evolua în optimi împotriva rusoaicei Maria Şarapova, locul 40 WTA, care a trecut, cu 3-6, 6-4, 6-2, de Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 34 WTA.

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, jucătoarea ce o poate depăşi pe Simoan Halep în fruntea ierarhiei, s-a califcat în optimi, după o victorie în două seturi, scor 6-1, 6-4, cu belgianca Alison Van Uytvanck, locul 49 WTA. 

Wozniacki va evolua în optimile de finală ale competiţiei de la Foro Italico împotriva jucătoarei letone Anastasija Sevastova, locul 20 WTA. 

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, azi, în jurul orei 13:30, cu jucătoarea americană Madison Keys, locul 14 WTA, în optimile turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri