Perechea Begu-Niculescu s-a calificat în sferturi la Australian Open

Data actualizării: Data publicării:
begu niculescu GettyImages-490927412
Foto: Guliver/Getty Images

Irina  Begu și Monica Niculescu s-au calificat duminică în sferturile probei de dublu de la Australian Open, după ce una dintre adversarele lor a fost nevoită să se retragă după numai aproximativ jumătate de oră de joc, din cauza unei accidentări.

The Internazionali BNL d'Italia 2016 - Day Seven
FOTO: Guliver/Getty Images

Irina Begu şi Monica Niculescu au întâlnit perechea Nadia Kichenok/Anastasia Rodionova (Ucraina/Australia), însă reprezentanta gazdelor, Rodionova nu a mai putut continua după 38 de minute de joc din cauza unei accidentări la gambă. Sportiva a părăsit terenul în lacrimi, sprijinindu-se de colega ei:

Rodionova s-a retras când scorul era 4-1 în primul set pentru perechea Irina Begu-Monica Niculescu, favoritele cu nr.10 în turneul din Australia. Sportiva a acuzat dureri, a fost chemat medicul, a revenit pe teren, dar nu a putut continua decât preț de două puncte.

În celălalt meci de la Australian Open în care evoluează o româncă, Sorana Cîrstea şi brazilianca Beatriz Haddad Maia întâlnesc echipa cehă Lucie Safarova/Barbora Strycova, cap de serie numărul 4.  În cele din urmă, ele au fost eliminate, duminică, în optimile probei de dublu de la Openul Australiei. Scorul a fost 2-6, 6-0, 6-4.

Pentru prezenţa în optimi, Cîrstea şi Maia vor primi un premiu total de 49.000 de dolari australieni (32.000 de euro) şi cu 240 puncte WTA.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri