Petra Kvitova, calificată în sferturi la Miami Open 2019

Data publicării:
petra kvitova
Petra Kvitova Foto: Guliver/Getty Images

Petra Kvitova, nr. 2 mondial, merge mai departe în turneul Miami Open 2019. Ea s-a calificat luni în sferturile de finală ale competiției, după ce a învins-o pe franțuzoaica Caroline Garcia, nr. 21 WTA, în două seturi, scor 6-3, 6-3.

Miami Open 2019 - Day 8
Petra Kvitova (Cehia) a învins-o pe Caroline Garcia (Franța) și s-a calificat în sferturile de finală la Miami Open 2019 Foto: Guliver/Getty Images

Meciul a fost întrerupt la un moment dat din cauza ploii.

Pentru a redeveni nr. 1 mondial, Simona Halep are nevoie să ajungă în finală la Miami Open 2019. Chiar dacă pierde, își va recăpăta titlul de lider WTA, dar asta numai cu o condiție: să nu joace cu Petra Kvitova. Dacă în finală ajunge și Petra Kvitova, atunci Simona Halep trebuie neapărat să câștige.

Simona Halep joacă și ea luni seară pentru calificarea în sferturi, într-un meci în care o întâlnește pe Venus Williams (43 WTA).

În faza următoare a competiției, Petra Kvitova o va întâlni pe australianca Ashleigh Barty, nr. 11 WTA, care a reușit și ea calificarea în sferturi, după ce a învins-o, luni, pe olandeza Kiki Bertens, nr. 8 WTA, în trei seturi: 4-6, 6-3, 6-2. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri