„Prezicătorii” americani care o dădeau pe Simona învinsă în semifinale de Kerber, la Cincinnati, s-au înșelat

Data actualizării: Data publicării:
2018 Australian Open - Day 11
Foto: Guliver/GettyImages

Specialiştii americani, care îi prevăzuseră Simonei Halep succesul la Rogers Cup în Canada și care prognozau că, la Cincinnati, Simona va ajunge până în semifinale, unde va fi eliminată de Angelique Kerber, s-au înșelat. Germanca a fost eliminată, joi, în optimi, de americanca Madison Keys.

2018 Australian Open - Day 11
Foto: Guliver/GettyImages

Madison Keys (locul 13 WTA) ajunge astfel în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o pe ocupanta locului 4 WTA în trei seturi, 2-6, 7-6, 6-4.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Angelique Kerber se adaugă listei de jucătoare de top care au ieșit deja din competiție la Cincinnati. Detalii, aici.

Anul trecut, Angelique Kerber, deși favorită 3, ieșise din cursă la Cincinnati încă din primul tur, fiind eliminată de Ekaterina Makarova, după ce avusese minge de meci. Cum anul acesta a ajuns în optimi, ea nu va fi depunctată în clasamentul WTA, în care Simona Halep și-a mărit avansul, mai ales după abandonul Carolinei Wozniacki, cea care o seconda și care va pierde această poziție, cel mai probabil în fața lui Sloane Stephens sau chiar a lui Kerber.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, ea va juca, vineri după-amiază, în jurul orei 18:00, ora României, pentru calificarea în sferturi, împotriva australiencei Ashleigh Barty, locul 16 WTA, pe care cu mai puțin de o săptămână în urmă o învingea în semifinalele de la Rogers Cup. Simona Halep a ajuns în optimi după ce a învins-o joi pe australianca Ajla Tomljanovic (58 WTA), într-un meci care fusese întrerupt miercuri din cauza ploii.

Partida Halep-Barty va fi transmisă de Digi Sport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri