Prima reacție a antrenorului Simonei Halep, Patrick Mourtaglou, în scandalul de dopaj

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep siPatrick Mouratoglou
Simona Halep și Patrick Mouratoglou FOTO: Twitter/ Simona Halep

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a postat pe Instagram un mesaj de susținere pentru Simona Halep, după ce aceasta a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

Patrick Mouratoglou i-a transmis sportivei că îi este alături până la capăt. „Te susțin 100% în această luptă, Simona. Până la capăt”, a scris Patrick Mouratoglou pe Instagram.

Prima reacție a antrenorului Simonei Halep, Patrick Mourtaglou, în scandalul de dopaj
Prima reacție a antrenorului Simonei Halep, Patrick Mourtaglou, în scandalul de dopaj.Foto: Instagram

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, vineri, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat. Ea a fost suspendată provizoriu din competiții de Agenția Internațională de Integritate în Tenis.

„Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele”, a scris pe Instagram Simona Halep, fost lider mondial, în prezent aflată pe locul 9 în clasamentul WTA. „În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte şi este total împotriva valorilor cu care am fost educată. În faţa unei situaţii aşa de nedrepte, mă simt confuză şi trădată. Voi lupta până la sfârşit pentru a dovedi că nu am luat conştient substanţa interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală”, a mai spus Halep.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri