Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în finala de la Melbourne

Data actualizării: Data publicării:
DUXvpssVAAA7GBA

Simona Halep s-a calificat, joi, în finala de la Australian Open. Este o premieră pentru tenisul românesc și o șansă pentru Simona de atinge un nou vârf în carieră: visul de a câștiga un prim titlu de Grand Slam.

halep_ausopen.com
Foto: ausopen.com

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI, finala AUSTRALIAN OPEN 2018

„Tremur acum, sunt foarte emoționată. Sunt foarte bucuroasă că am rezistat și am câștigat meciul. Înainte să înceapă, am știut că o să fie un meci dificil. Este un adversar foarte dificil, se mișcă bine și lovește de oriunde”, a spus Simona Halep, despre Angelique Kerber.

Simona Halep a mai spus că semifinala împotriva lui Kerber a fost al doilea cel mai lung meci de la Melbourne: „Nu este ușor să aici două astfel de meciuri în același turneu”.

Românca le-a mulțumit totodată și celor din public pentru susținere, asta și pentru că antrenorul său, Darren Cahill, este australian.

„Am avut încredere în mine”, a mai spus Halep, după ce a avut două mingi de meci pierdute.

„După accidentarea la gleznă am decis că o să lupt pentru fiecare punct și că o să merg până la capăt, că o să dau totul la acest turneu și apoi o să mă odihnesc”, a mai spus Simona.

„Astăzi a fost ca un roller coaster, sus și jos, dar nu am renunțat, nici măcar la o singură minge. Dacă nu renunți, poți să câștigi. Sunt foarte mândră de mine”, a mai spus numărul 1 mondial în tenisul feminin.

Despre finala cu Caroline Wozniacki, Simona Halep a spus: „O respect foarte mult, știu că o să fim în situații similare, o să alergăm foarte mult. După finala de la Paris am zis că o să fiu mai curajoasă. Vreau să dau ce am mai bun și să nu mă gândesc la titlu, dacă e să vină, o să vină”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri