Primul diagnostic pentru accidentarea Mihaelei Buzărnescu. Cât va sta departe de teren

Data actualizării: Data publicării:
buzarnescu in lacrimi

Pompiliu Popescu, unul dintre medicii din staff-ul Mihaelei Buzărnescu, a declarat că sportiva a suferit o leziune de ligament anterior și că accidentarea nu pare a fi una gravă. Totuși, precizează acesta, o astfel de accidentare provoacă dureri atroce și de aceea Mihaela Buzărnescu nu s-a mai putut ridica de pe teren.

Buzărnescu va sta departe de terenul de tenis aproximativ două săptămâni, estimează medicul. Acest lucru ar însemna că românca va rata turneele de la Cincinnati și New Haven, dar va putea participa la ultimul turneu de Grand Slam de anul acesta, US Open.

„Se pare că este vorba despre o leziune de ligament anterior, după ultima mișcare făcută cu glezna. Asta înseamnă că va sta departe de teren două săptămâni, nu pare ceva grav. Ruperea fibrelor reprezintă o durere atroce, din acest motiv a urlat aseară", a spus Pompiliu Popescu la Digi Sport.

Și tatăl Mihaelei Buzărnescu a declarat că sportiva nu va mai participa la Cincinnati și New Haven, dar că speră să se recupereze la timp pentru US Open, turneu care va debuta pe 27 august. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri