Reacția adversarei Simonei Halep, când a aflat cu cine va juca în al doilea tur la Miami Open 2018

Data actualizării: Data publicării:
2018 Australian Open - Day 4
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 18: Simona Halep of Romania celebrates winning a point in her second round match against Eugenie Bouchard of Canada on day four of the 2018 Australian Open at Melbourne Park on January 18, 2018 in Melbourne, Australia. (Photo by Mark Kolbe/Getty Images)

Simona Halep o va întâlni pe Oceane Dodin, din Franța, în al doilea tur de la Miami Open 2018. Aceasta va fi prima întâlnire dintre Simona Halep și sportiva de 21 de ani, care a obținut cel mai bun rezultat al său la turneul de la Miami.

Oceane Dodin
Foto: Guliver/Getty Images

Citește aici mai multe despre Simona Halep la Miami Open 2018

După ce a trecut de Veronica Cepede Royg, în trei seturi, Oceane Dodin a declarat că este un miracol faptul că va ajunge să joace un meci împotriva lideului mondial în tenis, Simona Halep.

„Sunt mult prea fericită că voi juca împotriva Simonei Halep. Ieri, pentru mine se terminase totul. Acum, aflu că voi juca un meci cu numărul 1 mondial. Este incredibil. Jucăm tenis tocmai pentru a ajunge să ne confruntăm cu aceste jucătoare de top. Nu am nimic de pierdut!”, a declarat Oceane Dodin, pentru L'Equipe, înaintea partidei de la Miami Open 2018, care va avea loc joi, nu înainte de ora 21:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO de Digi Sport 2 și LIVE TEXT pe Digi24.

Marți, în ultima rundă a calificărilor pentru primul tur, Oceane Dodin a fost nevoită să se retragă după primul set, pe care îl pierduse cu scorul 6-1. Motivul oficial: o durere la glezna dreaptă. De fapt, sportiva spune că a fost o eroare de comunicare și că i s-a făcut rău din cauza căldurii, așa că nu a mai putut continua meciul.

În drum spre aeroport, Oceane Dodin a aflat că se numără printre sportivele care vor intra pe tablou din postura de „lucky loser”, așa că s-a întors la hotel, iar a doua zi a reușit să se impună în trei seturi în fața lui Cepede-Royg, în primul tur de la Miami Open 2018. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri