Reacția Simonei Halep, după înfrângerea din finala de la Doha: „Mertens, ești o mare jucătoare”

Data actualizării: Data publicării:
simona halep, festivitate de premiere qatar open, trofeu
Foto: captura Twitter

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, în finala turneului de categorie Premier de la Doha. A fost finala „extaz-agonie-speranță-înfrângere” pentru Halep, care a dat dovadă de fair-play în declarația de la finalul partidei și i-a spus lui Mertens că este o „mare jucătoare”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Adevarul e că am vrut să ridic acest frumos trofeu, dar, din păcate, nu s-a putut. Felicitări Elise Mertens, ești o mare jucătoare. A fost o săptămână extraordinară, este o mare onoare să joci o finală, un sentiment extraordinar, mai ales după reușita din FedCup. Vin mereu cu plăcere aici, de aceea probabil joc cel mai bun tenis al meu aici”, a spus Simona Halep.

Organizatorii turneului i-au dat ocazia lui Halep să le vorbească fanilor în română: „Vă mulțumesc foarte mult că ați venit și m-ați susținut. Și celor de acasă le mulțumesc că sunt cu sufletul alături de mine”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri