Sari la conținut

Replica Simonei Halep pentru Mihai Tudose

Numărul 1 WTA Simona Halep îi dă replica premierului României, Mihai Tudose în contextul dezbaterilor despre plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului.

Ea îl asigură pe şeful Guvernului că nu va avea nevoie de banii statului român atunci când va deveni mamă. Mihai Tudose declara în urmă cu câteva luni că indemnizaţia trebuie plafonată înainte ca Simona Halep care câştigă milioane de euro să rămână însărcinată.

„Sincer, pe moment nu mi-a plăcut că am fost inclusă în acest discurs. Nu cred că aș avea nevoie de banii statului ca să-mi cresc copilul. Nici până acum nu am primit ceva pentru sport ca să ajung aici unde am ajuns, iar eu am avut foarte multe greutăți. Pot să-i spun să stea liniștit, e ok, n-o să iau atâția bani de la stat.

Eu cred că toată lumea trebuie tratată la fel indiferent de situația pe care o ai. O femeie primește acel procentaj de la stat pentru că a născut, și eu sau altele cu o situație foarte bună, trebuie să primească la fel,” a declarat Simona Halep.

Interviul integral pe care marea sportivă l-a acordat în exclusivitate pentru Digi Sport îl puteţi vedea duminică, începând cu ora 20.00.