Sari la conținut

Roland Garros. Jucător exclus după ce a încercat să sărute cu forța o jurnalistă

Jucătorul francez de tenis Maxime Hamou a fost exclus de la Roland Garros după ce a încercat de mai multe ori să sărute o jurnalistă în timpul unui interviu.

Maxime Hamou, locul 287 ATP, a fost exclus de la Roland Garros după ce a încercat de mai multe ori să o sărute cu forța pe jurnalista Eurosport/TF1 Maly Thomas. Incidentul a avut loc după ce Hamou a pierdut meciul disputat în compania lui Pablo Cuevas(Uruguay), din primul tur al Open-ului francez.

Imediat după partidă jucătorul în vârstă de 21 de ani a apărut în zona de interviuri, nu foarte afectat de eliminare, dar lucrurile au degenerat rapid - inexplicabil, în timp ce jurnalista Maly Thomas îi punea întrebări legate de meci acesta a luat-o de gât și a încercat de mai multe ori să o sărute cu forța.

Dacă nu eram în timpul unei transmisiuni live, l-aș fi pocnit”, a declarat Maly Thomas pentru Huffington Post. Federația Franceză de Tenis a deschis o anchetă în acest caz și a anunțat că jucătorul a fost exclus de la turneu. „Conducerea turneului i-a retras acreditarea lui Maxime Hamou și a deschis o anchetă”, au anunțat oficialii FFT.

La scurt timp după incident jucătorul francez și-a cerut scuze prin intermediul unui comunicat de presă.

Îmi cer scuze dacă acțiunile mele și atitudinea mea au rănit-o sau șocat-o pe Maly Thomas”, a scris Hamou pe o rețea de socializare.

Și Eurosport a transmis scuze, după ce internauții au reacționat dur la adresa comentatorilor prezenți în studio care au izbucnit în râs în timpul incidentului. „Regretăm sincer incidentul. Acțiunile intervievatului sunt nepotrivite și nu suntem de acord cu asemenea comportament”, se arată într-un comunicat al postului TV.