Roland Garros. Meciul Simonei Halep cu Samantha Stosur nu se reia nici luni

Data publicării:
simona halep RG GettyImages-533737036-1

 

FOTO: Gulliver/GettyImages

ACTUALIZARE LUNI, ORA 15:00  Niciun meci din turneul de tenis de la Roland Garros nu se joacă astăzi. Organizatorii au anunțat că din cauza vremii au fost nevoiți să suspende toate partidele de astăzi.

ACTUALIZARE LUNI, ORA 13:30 La Paris plouă în continuare. Meciul nu va începe mai devreme de ora 14:00. 

ACTUALIZARE 22.40. Meciul dintre Simona Halep şi Samantha Stosur se va relua luni.


Meciul a fost suspendat la 5-3 pentru Simona, din cauza ploii. Dacă precipitaţiile nu se vor opri în curând, partida va continua luni, informează digisport.ro.  


 Ultima oară când s-au întâlnit cele două, românca s-a impus clar, la Madrid, în semifinalele acestei ediţii, cu 6-2, 6-0. De altfel, Simona a câştigat ultimele patru meciuri cu reprezentanta Australiei.

La fel ca în cazul lui Halep, cea mai bună performanţă a lui Sam la Roland Garros este o finală, pierdută de jucătoarea de 32 de ani, în 2010, în faţa Francescăi Schiavone.

Totuşi, Stosur se poate lăuda că se află printre singurele patru jucătoare care au învins-o pe Serena Williams într-o finală de Grand Slam (alături de Venus Williams, Maria Sharapova şi Angelique Kerber). Victoria Samanthei a venit în 2011, la US Open, 6-2, 6-3, fiind singurul succes într-un turneu major.

Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT AICI. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri