Roma | Halep și-a aflat adversara și are ocazia să își ia revanșa

Data actualizării: Data publicării:
simona
Foto: Guliver/GettyImages

Simona Halep și-a aflat prima adversară pe care o va întâlni după primul trofeu din acest an, cucerit la Madrid. În turul al doilea de la Roma, sportiva din România, proaspăt revenită pe locul 4 WTA, o va întâlni pe Laura Siegemund, scrie digisport.ro.

simona
Foto: Guliver/GettyImages

Siegemund (29 de ani, locul 32 WTA) a trecut, luni, de japoneza Naomi Osaka, scor 6-2, 6-4 și a ajuns în turul al doilea la turneul de la Roma, dotat cu premii totale în valoare de 2.775.000 de euro. Va juca pentru a doua oară în 3 săptămâni cu Simona Halep (25 de ani, locul 4 WTA).

Pe 29 aprilie, la ultima întâlnire, sportiva din Germania a avut câștig de cauză. La turneul de la Stuttgart, Simona Halep obținuse cea mai bună performanță a anului de până atunci, dar drumul său a fost oprit în semifinale de Siegemund, care a învins-o cu 6-4, 7-5.

Laura Siegemund a câștigat ambele întâlniri de până acum cu Simona Halep. Până la semifinala din acest an, se mai întâlniseră și în 2016, tot la Stuttgart, când jucătoarea din Germania s-a impus și mai clar, cu 6-1, 6-2.

Turneul WTA de la Roma, disputat în perioada 15-21 mai, este transmis în direct la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri