Românii, alături de Simona Halep. Mesaje din toate colţurile ţării

Data publicării:
romani halep

Înfrângere dramatică pentru Simona Halep, în finala Australian Open. Românca a ratat pentru a treia oară titlul de Grand Slam şi coboară acum pe locul 2 în clasamentul mondial. Sportiva noastră a acuzat probleme medicale, dar cu toate acestea a dus până la capăt meciul cu daneza Caroline Wozniacki. "Am plâns, dar acum zâmbesc", a spus Simona Halep după meci. A fost o finală de zile mari, în care toţi am fost alături de Simona, al cărei drum merge mai departe spre succes.

Stere Halep - tatăl Simonei Halep: „A fost un meci dramatic, dar frumos în acelaşi timp, îi mulţumesc Domnului Dumnezeu că este sănătoasă. Că meciuri şi turnee vor fi foarte multe şi e timp să câştigăm şi un Grand Slam, chiar şi două”.

Ilie Năstase a încurajat-o pe Simona Halep la finalul meciului. Spune că, deşi a pierdut locul I în clasamentul WTA, Simona are cele mai mari şanse să câştige la Roland Garros: „Ca jucător, ştiu ce înseamnă să pierzi la muchie aşa un Grand Slam şi locul I, dar trebuie să mergem înainte, că turneele sunt făcute din înfrângeri şi victorii ... şi asta e”

„A fost cu emoţii, noroc că stau bine cu inima, emoţii au fost pentru că voiam să câştige Simona şi nu că îmi pare rău, dar cred că a fost un meci frumos”

„E foarte bine că a ajuns până aici, asta e, o să câştige următorul Grand Slam”, au transmis românii.

Meciul de aproape trei ore i-a ţintuit pe scaune pe fanii din toate colţurile ţării. Şi, chiar dacă finalul nu i-a găsit izbucnind în urale de fericire, sunt oricum mulţumiţi de performanţa Simonei.

„Mi s-a părut un meci foarte bun, Simona a jucat extraordinar de bine, eu aşa zic că norocul nu a fost de partea ei în seara asta, dacă o luăm după ora din Melbourne”, crede un suporter din Cluj.

„Bravo, Simona! A fost un meci foarte bun şi atitudinea a fost deosebită. Eu cred că în viitor o să vină şi momentul ei pentru Grand Slam”, spune un altul.

Un alt clujean apreciază că „Simona a luptat incredibil şi merită tot respectul nostru”.

„A fost un meci de o încărcătură senzaţională, foarte mare, încărcătura mentală, nivel tehnic deosebit de ridicat, locul I şi locul II mondial”, spune un suporter din Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri