Serena Williams, în lacrimi după calificarea în sferturi la Wimbledon. Sportiva a dezvăluit costul revenirii sale în tenis

Data publicării:
Serena Williams
Foto: Guliver/Getty Images

Serena Williams s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, însă sportiva a dezvăluit cu ce costuri vine o asemenea performanță. Serena Williams a povestit că a izbucnit în lacrimi pentru că a ratat momentul în care fiica sa, Alexis, a făcut primii pași.

Serena Williams
Foto: Guliver/Getty Images

„A făcut primii pași. Eu mă antrenam și am ratat momentul. Am plâns”, a scris Williams pe Twitter.

În răspuns la postarea sa, sute de părinți din întreaga lume au sărit să o susțină și să o asigure că este perfect normal să se întâmple un astfel de lucru.

„Și mie mi s-a întâmplat. Eram la serviciu”, „Prima mea regulă ca mamă: atunci când vezi tu cu ochii tăi, atunci e prima dată când se întâmplă”, „Ai multe momente fericite alături de ea înainte. Nu pune atât de multă presiune pe tine”, „Pașii pe care îi va face alături de tine sunt cei mai importanți” - sunt doar câteva dintre sutele de mesaje pe care le-a primit sportiva.

În conferința de presă de după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon, Serena Williams le-a mulțumit fanilor pentru susținere și a mărturisit că mesajele primite au ajutat-o să se relaxeze și să se simtă mai bine.

„A fost o reacție atât de pozitivă. Toți îmi spuneau: E bine, nu e mare lucru. Și mi-am dat seama că se întâmplă mai frecvent asta decât credeam eu. Sunt fericită că am postat acel mesaj. Oamenii mi-au spus să nu mă mai critic atât de tare sau să mă simt vinovată. M-am simțit instantaneu mai bine când atâția tați și mame mi-au spus că se mai întâmplă să pierzi asemenea momente”, a declarat Serena Williams.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri