Serena Williams vs. „Noua Serena”, la Miami Open. WTA: Blockbuster în primul tur

Data actualizării: Data publicării:
serena williams
FOTO: Guliver/ Getty Images

Serena Williams, câștigătoarea a opt trofee la turneul Premier Mandatory Miami Open, o va întâlni în primul tur al competiției din 2018 pe japoneza Naomi Osaka, cea care a cucerit trofeul de la Indian Wells.

serena williams
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Serena Williams, care joacă la al doilea turneu de când a revenit în circuitul WTA, va întâlni o adversară extrem de dificilă. Naomi Osaka, în vârstă de doar 20 de ani, este considerată steaua în ascensiune a tenisului și a fost numită adeseori „noua Serena Williams”, grație serviciului extrem de puternic, dar și forehand-ului său. „Blockbuster în primul tur de la Miami Open 2018”, notează WTA despre meciul dintre Williams și Osaka.

Întrebată în 2016 despre această comparație, Serena Williams a declarat: „Am văzut-o jucând. Este foarte tânără și foarte agresivă. E o jucătoare foarte bună și talentată. Foarte periculoasă.”

Primul tur de la Miami Open 2018 va marca prima întâlnire dintre Serena Williams și Naomi Osaka. Câștigătoarea meciului dintre Williams și Osaka nu va avea o partidă ușoară nici în turul al doilea de la Miami Open, unde o va întâlni pe ucraineanca Elina Svitolina.

La turneul de la Indian Wells, pe care Osaka l-a câștigat după finala jucată contra Dariei Kasatkina, japoneza a eliminat jucătoare de top precum Maria Sharapova, Karolina Pliskova sau Simona Halep.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri