Sfatul pe care l-a primit Bianca Andreescu de la Simona Halep. I-a schimbat cursul carierei

Data publicării:
Bianca Andreescu, Indian Wells 2019, teren de tenis, racheta de tenis, meci de tenis
Foto: Agerpres

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 60 mondial, a declarat pentru WTA Insider că este plăcut faptul că are fani atât din Canada cât şi din România. Ea a lăudat-o pe Simona Halep, care în urmă cu câţiva ani a sfătuit-o să nu mai joace la junioare.

BNP Paribas Open - Day 3
Simona Halep Foto: Guliver/GettyImages

 „Românii sunt peste tot. Categoric sunt iubită de presa din România, ceea ce este plăcut. Este plăcut să ai fani şi din Canada şi din România”, a spus sportiva în vârstă de 18 ani.

Anul trecut, când Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, Andreescu s-a numărat printre primele jucătoare care au felicitat-o pe reţelele de socializare.

„Ea este din România şi eu sunt româncă. Când a câştigat French Open, a fost foarte emoţionant, în special pentru România, deoarece românii sunt foarte pătimaşi. Este o jucătoare incredibilă. A realizat atât de multe. Şi o cunosc, nu foarte bine, dar am vorbit cu ea de multe ori şi este cu picioarele pe pământ şi o persoană foarte bună. Respect asta şi felul ei de a fi. Acesta este unul dintre obiectivele ele, să inspir. După Auckland, am primit multe mesaje de genul: M-am apucat de tenis datorită ţie. Ceea ce este incredibil. Este o motivaţie pentru mine. Mă văd câştigând un Grand Slam, poate chiar mai mult, şi scriind istorie”, a declarat Bianca Andreescu.

Simona Halep a lăudat-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a lăudat-o la rândul său pe Andreescu, pe care o consideră o luptătoare.

„Am discutat cu Bianca acum câţiva ani, în Canada, când ne-am antrenat împreună o dată. I-am spus că trebuie să nu mai joace la junioare. Voia să joace mai mult, dar i-am spus că este pregătită să ridice nivelul. Şi după cum se vede, se descurcă minunat. Cred că aleargă foarte bine, loveşte mingea puternic şi este o luptătoare. Sunt convinsă că poate creşte mult şi curând va urca în clasament”, a spus Halep, potrivit site-ului WTA.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri