Sari la conținut

Simona a scăpat de coșmarul ei de la Grand Slam-uri. Se puteau întâlni în turul trei

Mirjana Lucic-Baroni a fost învinsă în turul al doilea de japoneza Naomi Osaka, locul 101 mondial, debutantă la Roland Garros, scor 6-3, 6-3. În vârstă de 34 de ani, croata, locul 52 WTA, o eliminase în primul tur pe Daniela Hantuchova.

Simona Halep are amintiri deloc plăcute cu Lucic-Baroni, pe care a întâlnit-o de două ori în carieră, la US Open, în 2014, și la Roland Garros, anul trecut. La New York, în șaisprezecimi, a fost 7-6, 6-2 pentru croată, în vreme ce la Paris, în turul doi, la ediția din 2015, aceasta s-a impus cu 7-5, 6-1.

Naomi Osaka are doar 18 ani și e la doar al doilea Grand Slam din carieră, egalându-și performanța de la Australian Open, din ianuarie, când a ajuns tot în turul al treilea. Nipona a trecut la Paris în primul tur de Jelena Oastapenko, 6-4, 7-5.

Disputa dintre Simona Halep și Naomi Osaka va avea loc vineri, la o oră care va fi anunțată joi de către organizatori.


Din 2017, turneele WTA vor fi transmise în exclusivitate la Digi Sport - timp de cinci ani, vor putea fi urmărite toate competiţiile Premier Mandatory, Premier Five, Premier Seven Hundred și WTA International, în total 55 de turnee pe sezon.