Simona Halep a început oficial colaborarea cu Thierry Van Cleemput. Ce spune despre noul ei antrenor

Data publicării:
Simona Halep intră pe teren pentru meciul cu Serena Williams din optimile de finală ale Australian Open
Simona Halep intră pe teren pentru meciul cu Serena Williams din optimile de finală ale Australian Open

Simona Halep a declarat, luni, că a început colaborarea cu antrenorul belgian  şi că s-a antrenat bine cu acesta, urmând a lucra în continuare cu el.

simona halep serena williams live text australian open
Foto: Agerpres

„A fost foarte bine, m-am antrenat bine, am început colaborarea şi o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. Bineînţeles, este ceva nou, ceva diferit, nu o să fie uşor, dar am încredere că o să fie bine”, a spus Halep, la plecarea spre Ostrava, pentru întâlnirea Cehia - România din Fed Cup.

Întrebată ce i-a plăcut cel mai mult la tehnicianul belgian, Halep a răspuns: „Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui este diferită, este un nou „challenge” pentru mine şi vom vedea cum o să fac faţă”.

Thierry Van Cleemput a sosit la Bucureşti, la 28 ianuarie, pentru a discuta cu Simona Halep despre o posibilă colaborare.

În vârstă de 50 de ani, Thierry Van Cleemput a fost, până de curând, antrenorul lui David Goffin. El l-a pregătit pe numărul 1 belgian din aprilie 2014, jucătorul reuşind să ajungă în Top 10 ATP. El i-a mai pregătit pe Steve Darcis şi Olivier Rochus, iar între 2002 şi 2005 a fost căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Belgiei.

Simona Halep a încheiat la sfârşitul anului trecut colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. La Australian Open, Halep a mai colaborat cu Cahill, dar şi cu căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri