Sari la conținut

Simona Halep, ambasador al unei mărci auto de lux în România

Jucătoarea de tenis Simona Halep a încheiat un parteneriat pe teremen lung cu Mercedes-Benz, sportiva clasată pe locul 5 mondial devenind ambasador al mărcii germane în România.

mercedes

„Mercedes-Benz România anunţă un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, vedeta tenisului românesc feminin, marcând debutul campaniei locale dedicate aniversării a 50 ani de AMG. Astfel, Simona Halep devine cel mai nou ambasador al Mercedes-Benz în România, alăturându-se seriei de personalităţi locale aliniate cu valorile mărcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu şi Cătălin Ştefănescu”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

„Suntem încântaţi să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela «driving performance» şi a excelenţei AMG. Atât Mercedes-Benz România, cât şi Simona Halep au un scop comun - The Best, iar în acest sens suntem încântaţi să anunţăm noul parteneriat”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz România.

La rândul ei, Simona Halep s-a declarat mândră de a face echipă cu Mercedes-Benz în România: „Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indiscutabil atât în furnizarea, cât şi în promovarea excelenţei, a performanţei şi a inovaţiei. Sunt încrezătoare cu privire la această experienţă incredibilă şi sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie”.

Simona Halep a optat să conducă un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe în prima parte a anului 2017, urmând a avea la dispoziţie o suită de modele AMG, pe parcursul parteneriatului de durată cu Mercedes-Benz România.

În aceste zile, Halep se află în SUA, unde va participa la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Citiți și: 
Simona Halep | Performanțele scad, contul crește