Simona Halep debutează luni la Wimbledon. Meciul este transmis în direct de Digi Sport 2

Data publicării:
simona halep GettyImages-479046456-1

 

FOTO: Gulliver/GettyImages

Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două sportive. Dacă va trece de Schmiedlova (21 de ani, 40 WTA), Simona va evolua în turul II împotriva învingătoarei dintre Anastasija Sevastova (67 WTA, Letonia) şi Francesca Schiavone (Italia, 111 WTA). În turul III, sportiva din Constanţa ar putea da peste Kiki Bertens.

Simona Halep se află pe jumătatea inferioară a tabloului, şi o poate întâlni pe Keys în optimi, pe Kerber în sferturi și pe Muguruza în semifinale.

„Nu e uşor să faci tranziţia de la zgură la iarbă. Îmi plac ambele suprafeţe şi am avut performanţe bune pe ele. De-abia aştept să înceapă turneul şi să mă concentrez pe ce am de făcut pe iarbă, pentru că este un joc diferit. Prima oară când am venit aici am avut mari emoţii. E diferit şi sper să câştig câteva meciuri aici”, a spus Simona înaintea turneului.

Simona a obţinut cel mai bun rezultat la All-England Club în 2014, atunci când a ajuns în semifinale, acolo unde a fost eliminată de Eugenie Bouchard (6-7, 2-6). Anul trecut, ea a fost învinsă încă din primul tur de Jana Cepelova (7-5, 4-6, 3-6).

Tot luni, Irina Begu va juca în primul tur cu Carina Witthoeft, pe terenul 5, în primul meci, de la ora 13:30. Patricia Maria Ţig va evolua pe terenul 14, nu mai devreme de ora 15:00, împotriva Sarei Errani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri