Simona Halep, după ce a învins-o pe Oceane Dodin: "Un meci nebun"

Data actualizării: Data publicării:
BNP Paribas Open - Day 9
INDIAN WELLS, CA - MARCH 13: Simona Halep of Romania follows through on a forehand against Qiang Wang of China during Day 9 of BNP Paribas Open on March 13, 2018 in Indian Wells, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Un meci nebun, aşa a caracterizat Simona Halep partida din această seară contra sportivei Oceane Dodin.

BNP Paribas Open - Day 9
FOTO: Getty Images

„Un meci nebun, nu am ştiut unde va trimite mingea, a trebuti să rămân concentrată pe fiecare lovitură.

Sunt fericită”, a spus Simona.

Halep a învins-o joi seară pe Oceane Dodin cu 3-6, 6-3, 7-5.

Meciul a durat două ore și cinci minute.

„Am avut multe meciuri dificile, sunt obişnuită. Am vrut doar să rămân concentrată şi la final am câştigat. Am luptat până la final şi acesta este lucrul cel mai important. Este greu să joci împotriva unei astfel de jucătoare, pentru că loveşte foarte puternic şi nu ştii unde vine mingea. Am încercat să fiu puternică pe picioare, să lovesc mingea şi să o fac să se mişte mai mult, pentru că avea probleme să lovească mingea din alergare. A fost un meci nebun, nu am ştiut unde vine mingea, a trebuit să rămân concentrată pentru fiecare punct, să fiu atentă la fiecare lovitură a ei. A fost foarte greu, dar sunt fericită că am câştigat. (n.r. - Cu Radwanska) va trebui să fiu mai agresivă ca azi, să găsesc unghiuri, să o împing în spate, să deschid terenul. Acesta este planul pe care trebuie să-l aplic, dar nu ştii niciodată, fiecare meci este diferit, fiecare meci este greu dar voi fi pregătită să joc şi sper să câştig”, a declarat Halep, după partida cu Dodin.

În ciuda problemelor medicale, Halep avansează la Miami, ajunge în turul al treilea, iar acum se pregătește de meciul cu Radwanska (scorul meciurilor directe este 5-5).

Citiți și: Dodin, după înfrângerea cu Halep: Serviciul meu de rahat m-a costat victoria

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri