Simona Halep, în semifinale la Rogers Cup

Data actualizării: Data publicării:
Day Four: The Championships - Wimbledon 2018
LONDON, ENGLAND - JULY 05: Simona Halep of Romania celebrates after defeating Saisai Zheng of China after their Ladies' Singles second round match on day four of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 5, 2018 in London, England. (Photo by Matthew Stockman/Getty Images)

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Montreal după victoria obţinută în două seturi în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia. Românca s-a impus cu 7-5, 6-1.

După un prim set mai echilibrat, cel de-al doilea a fost controlat aproape complet de Simona. Meciul s-a încheiat într-o oră şI 29 de minute.

Astăzi, numărul unu mondial va juca a patra sa semifinală consecutivă la Rogers Cup. O va întâlni pe jucătoarea australiană Ashleigh Barty. Partida este programată de la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

Calificarea în semifinale este recompensată la Montreal cu un premiu de 126.450 de dolari şi cu 350 de puncte WTA, potrivit news.ro. 

Anul trecut, Halep a jucat în semifinale la Rogers Cup, când competiţia s-a disputat la Toronto. Ea a câştigat ediţia din 2016 a acestui turneu, tot la Montreal, iar în 2015 a pierdut în finală, în faţa elveţiencei Belinda Bencic, după ce a abandonat în decisiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri