Simona Halep, întrebată dacă a trecut peste finala Australian Open: „Voi ști cum să gestionez un timeout medical la 4-3 în decisiv”

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

Simona Halep debutează vineri, 9 martie, nu înainte de ora 20, la Indian Wells. Halep o va întâlni în turul 2 pe jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, locul 77 WTA.

simona halep
Foto: Facebook/Simona Halep

Prezentă la WTA All Access Hour, Simona Halep a lăsat de înțeles că este pregătită din punct de vedere fizic pentru Indian Wells. „Vreau să joc și să văd cum va rezista piciorul”, a spus numărul 1 mondial.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Întrebată cât timp i-a luat să treacă peste finala pierduta la Australian Open în fața danezei Caroline Wozniacki, Halep a râs: „Câte săptămâni sunt de atunci? Nu, pot să spun că am depășit momentul. Când mă voi mai confrunta cu un astfel de meci, voi ști cum să gestionez un timeout medical la 4-3 în decisiv”, aluzie la gestul făcut de Wozniacki, care a întrerupt meciul într-un moment important pentreu jucătoarea româncă, motivand dureri la unul dintre picioare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri