Simona Halep l-a cooptat în echipa sa pe antrenorul Artemon Apostu-Efremov

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep și cei doi antrenori: Artemon Apostu-Efremov (stânga) și Darren Cahill (dreapta)
Simona Halep și cei doi antrenori: Artemon Apostu-Efremov (stânga) și Darren Cahill (dreapta) Foto: Facebook Simona Halep

Simona Halep a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, cooptarea în echipa sa a lui Artemon Apostu-Efremov, informează Mediafax.

Simona Halep a publicat sâmbătă o fotografie pe pagina sa de Facebook în care apare și noul antrenor secund, Artemon Apostu-Efremov. Fotografia postată de jucătoarea de tenis din Constanța este însoțită de mesajul: „Bine ai venit în casa de nebuni, Arti. Suntem fericiți să te avem în echipă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În vârstă de 40 de ani, Artemon Apostu-Efremov este fost tenisman. Fost număr 310 ATP, el a devenit mai cunoscut pentru prestaţiile de la dublu, unde a făcut pereche cu Adrian Cruciat, scrie digisport.ro.

Artemon Apostu-Efremov a devenit în 2017 antrenorul Irinei Begu, dar în 2018 sportiva a renunțat la colaborarea cu el. A colaborat și cu Mihaela Buzărnescu, dar numai pentru câteva luni.

În noiembrie, Simona Halep a anunțat că a încetat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, cel care a ajutat-o să câștige turneul de la Wimbledon.

Campioana de la Wimbledon a început pregătirile pentru noul sezon la Dubai, unde este însoțită de întreaga sa echipă, în frunte cu Darren Cahill.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri