Simona Halep la Moscova. Halep, apariție încântătoare la petrecerea jucătoarelor de la Moscova

Data actualizării: Data publicării:
simona22

Simona Halep a participat duminică seara la petrecerea jucătoarelor prezente la turneul WTA de la Moscova. Liderul clasamentului WTA a profitat de ocazie și a făcut și câteva fotografii pentru fani în centrul Moscovei.

Foto: Instagram

Pentru eveniment, Simona Halep a ales să nu poarte rochie de seară, optând pentru un pulover pe gât și pantaloni evazați. Ținuta a fost aplaudată de fanii de pe rețelele socializare, primind sute de comentarii. 

Foto: Instagram

Simona Halep a plecat vineri dimineaţă spre Moscova, unde va participa la ultima competiţie dinaintea turneului campioanelor. Revenirea Simonei Halep este suprinzătoare, după problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Ea a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu doar o săptămână şi nu luase în calcul, iniţial, o revenire pe teren atât de rapidă. Turneul de la Moscova se desfăşoară în perioada 15 - 20 octombrie şi este transmis de Digi Sport 2.

Foto: Instagram

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 Simona Halep a aflat duminică ce adversare ar putea întâlni în turneul de la Moscova. Simona va avea primul tur liber la Kremlin Cup, dar lucrurile se complică din manşa a doua, când o va putea întâlni pe Anastasia Pavlyuchenkova (35 WTA), scrie digisport.ro. În turul al doilea, Simona Halep urmează să o întâlnească pe câştigătoarea confruntării dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 35 WTA, şi sportiva australiană Ajla Tomljanovic, numărul 46 mondial. În turul trei (sferturi), adversara probabilă va fi Daria Kasatkina (14 WTA). Ulterior, ar putea-o întâlni pe Kiki Bertens (10 WTA).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
simona halep
Simona Halep la Moscova. Halep a dezvăluit de ce participă la Kremlin Cup
simona halep
Simona Halep la Moscova. Halep a plecat la turneul de la Moscova
Partenerii noștri